Trüf Mantarı Nasıl Pişirilir? Yemeklerde Nasıl Kullanılır?

Trüf Mantarı Nasıl Pişirilir? Yemeklerde Nasıl Kullanılır?
Yeni keşfedilen Türkiye yer mantarlarını kullanmanın en kolay yollarından biri, biraz rendelenmiş yer mantarı ile karıştırılmış sızma zeytinyağını bir araya getirmektir. Bu salata, mısır, makarna yemekleri ve hatta patates ve yumurtalarda kullanılabilir.

Trüf Mantarı Nasıl Pişirilir? Yemeklerde Nasıl Kullanılır?

Yer mantarı tadında daha güçlü bir yemek istiyorsanız, yer mantarını ev yapımı bir risotto veya makarnaya ince bir şekilde dilimleyin. Yer mantarlarını yemeden önce 30 dakika kadar yemeğin içinde bekletmeyi unutmayın - bu, lezzetlerin büyük bir kısmının yemeğinize karışmasını sağlar. Sadece trüfünüzü asla yüksek asitli yiyeceklerle karıştırmamayı unutmayın - bu, lezzeti boğacaktır ve trüf mantarı avınız boşa gitmiş olacaktır!
LihatTutupKomentar